SVA voor leerkrachten

SVA voor leerkrachten

De schoolverlatersagenda voor BuSO is online!

Ook dit jaar kunnen leerlingen uit het BuSO of BSO er alles in vinden wat ze weten moeten eens ze de schoolbanken verlaten.
Naast deze online-versie bestaat nog steeds de papieren versie die u kan bekomen door een account aan te maken op deze site. De papieren versies kunnen ook  bekomen worden via jan.frederickx@jkvg.be

Voor leerlingen die echt niet houden van veel tekst is er nog steeds een light-versie en ook dit jaar is de essentie samengevat in een aantal overzichtelijke mindmaps.

Op deze website kunnen de schoolverlaters niet enkel de info uit de schoolverlatersagenda vinden. Per hoofdstuk zijn er interessante links, filmpjes en  oefeningen. Zo wordt de website een instrument om leerlingen verder voor te bereiden op hun eerste stappen naar werk.

Door een account aan te maken als leerkracht krijgt u en heel je klas toegang tot een CV-module. Leerlingen kunnen op eigen tempo online aan een cv werken.  De aangemaakte CV's worden u als pdf toegestuurd .  Uw klas krijgt een unieke link waarna de leerlingen zich kunnen aanmelden en aan hun persoonlijk CV kunnen werken.